Despre Optic Shine by Health Optic

Oricat de bine echipat ar fi un magazin de optica mediala, daca serviciile lasa de dorit, clientul nu va fi niciodata complet satisfacut sau mai rau va pleca de acolo cu o prescriptie gresita care ii va afecta vederea.

Tocmai din acest motiv, noi punem foarte mult accent pe calitatea serviciilor pe care le prestam, prin folosirea tehnologiilor de ultima ora, personal specializat, de la optiometristi, la tehnicieni experti, pana la doctori rezidenti si specialisti.

Cu un stoc de pana la 600 de modele de rame pe magazin, putem multumi absolut orice fel de cumparator, de la studentul pentru care pretul este cel mai important, pana la cel mai pretentios si sofisticat care doreste rame de lux.

Va mai punem la dispozitie, si o gama foarte mare de lentile aeriene, lentile de contact si accesorii pentru ochelari.

Cabinetul Optic Shine by Health Optic

Accesorii

Toti purtatorii de ochelari, de vedere sau de soare, stiu ca accesoriile sunt o achizitie foarte buna; fie ca sunt tocuri, servetele de curatare antiaburire, snururi sau chiar suporturi pentru masina. Toate acestea ne ajuta sa facem din ochelari un accesoriu placut care nu ne ingreuneaza viata, ci ne-o face mai usoara. Nu am uitat nici de purtatorii de lentile de contact. Pentru ei avem solutii de intretinere a lentilelor de contact, solutii lichide pentru ochi, recipiente pentru lentilele de contact si multe altele.