Serviciile Optic Shine by Health Optic

Consultatii

Consultaţiile sunt efectuate de un specialist optometrist si medic oftalmolog, având la dispoziţie aparatură medicală computerizată. Examenul de bază durează circa 30-40 min, depinzând de numărul de teste necesare.

Ochelari de vedere

Chiar dacă ochelarii nu se bucură de popularitatea altor invenții precum roata, automobilul sau internetul, ei sigur reprezintă una din invențiile ce au schimbat felul în care privim lumea. În țările dezvoltate, peste 50% din locuitori citesc cu ochelarii pe nas. John Lennon, Superman, Adolf Hitler și Charles Darwin sunt doar câteva dintre personalitățile care s-au remarcat ca putători de ochelari dar, până la ei, ochelarii de vedere au trecut printr-o perioadă de dezvoltare îndelungată.

Lentile de contact

Lentilele de contact pot avea rol estetic sau pot oferi o vedere mai clara. Optic Shine by Extrem Optic vă oferă ambele variante de lentile alături de o gamă largă de produse necesare celor ce poartă frecvent lentile de contact. Spre deosebire de lentilele de contact ce au doar rol estetic, schimbând culoarea ochilor dumneavoastră, lentilele de contact dedicate celor cu deficiențe de vedere sunt dispozitive medicale ce ajuta ochiul cu probleme.

Ochelari de soare

Indiferent de anotimp, expunerea la soare fără ochelari cu protecţie poate avea consecinţe grave asupra ochilor. În timp, poate duce la apariţia cataractei, a cancerului de pleoape sau de piele. De asemenea, la copii şi la persoanele peste 65 de ani, riscul de orbire este mult mai ridicat dacă nu îşi protejează ochii.

Rame pentru ochelari

Ochelarii trebuie să fie funcționali dar trebuie și să vi se potrivească. Din fericere, la Optic Shine găsiți o gamă foarte diversă de rame și este imposibil să nu găsiți una care să se potrivească dumneavoastră și bugetului dumneavoastră. Mai intâi însă trebuie să știți câteva detalii tehnice.

Lentile pentru ochelari

Principalul nostru scop este să contribuim la menţinerea sănătăţii dumneavoastră prin produse de calitate superioară dar și produse care să corespundă exigențelor dumneavoastră din punct de vedere estetic. Optic Shine by Extrem Optic vă oferă lentile de la furnizori recunoscuți prin profesionalismul lor: Essilor, Hoya, Zeiss, Rodenstock etc.